KotK _ Nocturne

Thursday, September 12, 2024 18:00-21:30, Kasteel Cortewalle, Zwarte Dreef 2, 9120 Beveren, Belgium


DE NOCTURNE – VOOROPENING

Kunst inspireert. Kunst en cultuur integraal het mentaal welzijn. Kunst in huis halen en koesteren verhoogt het welzijn.

Op donderdagavond 12 september vindt vanaf 18u de Nocturne-Vooropening plaats voor de leden, de genodigden, de sponsors (en hun genodigden) en de 40 kunstenaars die samen meer dan 600 werken presenteren.  Om 19u (kruidentuin) openen onze voorzitter en de burgemeester officieel 'KotK'.  De eigenlijke opzet van de nocturne is aan de kunstliefhebber de mogelijkheid aanbieden, om in alle rust, de kunstwerken te bekijken, te bewonderen, een babbeltje te doen met de kunstenaar, (en desgevallend een kunstwerk aan te kopen 😏) …

Graag nodigen onze voorzitter en KotK , u en uw partner (onze 44 leden en 6 ereleden van Rotary Club Beveren-Waas en hun partners) uit op de Nocturne-avond; de deelname (incl. 2 champagnebons) is gratis.

Indien jullie ook graag zelf, in-kunst-geïnteresseerde vrienden uitnodigen, is de deelnameprijs voor hen 20 euro /pp, waarbij ze toegang krijgen tot het kunst-parcours (tijdens de volledige editie), én hen 2 drankjes (enkel tijdens de nocturne) aangeboden worden, aan de champagnebar, in de kruidentuin van het park.

Als u interesse heeft, moet u zich via de website inschrijven  (en dit uiterlijk voor 10 september 2024).

 

 


Your registration

Main participant

Payment is done over Polaris finance module

Registration


Registration until: Tuesday, September 10, 2024 at 8:00 PM

Max. number of participants: 1000

Members: please login before registration.
Login before inscription   

Main participant

Your registration

Main participant

Payment is done over Polaris finance module