Districtsconferentie '2024'

Saturday, June 29, 2024 09:00-18:00, Bau-huis, Slachthuisstraat, 9100 Sint-Niklaas
Speaker(s):

noteer alvast :   KotK-3 (12-13-14-15 sept )

  W8HdOqts6OUAAAAASUVORK5CYII=

RC Sint-Niklaas  ontvangt alle Rotariërs, Rotaract-ers en hun partners met open armen op de jaarlijkse districtsconferentie, het onmogelijke en de afsluiting van een boeiend werkjaar.

We kijken naar jullie in grote getale om te ontvangen in 't  Bau-huis,  gelegen aan de Slachthuisstraat, 60 nabij het station van Sint-Niklaas. 

Voor personenwagens is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid rond 't Bau-Huis inbegrepen in de parkeerplaats aan het Station. Parkeerwachters geven de weg ter plekke aan.

Vanaf  8u00  verwelkomen wij jullie in de  foyer  van  't Bauhuis  waar koffie en speciaal voor de gelegenheid gemaakt Rotary-koffiekoeken op jullie wachten.

Om  9u00  start de conferentie.

Het jaarthema  “Create Hope in the world”  zal waarschijnlijk verrassende en originele invalshoeken worden. Ludieke en belangrijke intermezzi en een koffiepauze wisselen af ​​met een voordracht en panelgesprekken met als schijnbaar de ambtswissel van het Rotaract- en Rotarydistrict 2130.  

Om  12u15  maken we het officiële gedeelte met het  glas van de vriendschap !

RC Sint-Niklaas heeft alle bezoekers/deelnemers nodig om te  lunchen  in de foyer van 't Bau-huis. Een smakelijk zomers fris buffet bieden wij aan voor de democratische prijs van  40 € per persoon. 

En we gaan door…

Van  14u00 tot 15u30  kan je de stad verkennen via drie verschillende wandelroutes/thema's. 

Om   15u30  sluiten we af met de afterparty in de tuin van het  WARP-huis , Apostelstraat, 20 alwaar de  Molteni’s muzikaal en komisch het beste van zichzelf geven als bekroning van een mooie dag van vriendschap. 

Deelnameprijs aan het middagprogramma bedraagt   ​​20€  per persoon.

Registreren kan via onze eigen Polaris/website


Registration

The registration deadline has passed