Relaxe avond vol sterke verhalen.

Thursday, June 16, 2022 19:45-23:00, De Barrier, Grote Baan 9, 3530 Houthalen
Website: http://debarrier.be
Speaker(s):



Organizer(s):
  • Erik MOONS

Laatste donderdagavond vergadering van het Rotary Jaar 2021-2022

Beste vrienden.

Om het Rotary Jaar 2021-2022 sterk te eindigen gaan we alle registers opentrekken. Het gaat een heel ontspannen avond worden waar we de lachspieren gaan versterken.

Het doel van de avond is om iedereen aan het lachen te krijgen. Na een stevig jaar met aangename maar ook met minder aangename gebeurtenissen, met toch mooie herinneringen, met heel wat inzet, goede sprekers, fundraising- en sociale projecten, bezoeken aan bijen, aan een hangar met een echte A400M, aan een kunstenaar en aan de Maaskiezel. Er waren tal van serieuze activiteiten, afval verzamelen en verbroederingen met andere Rotaryvrienden. Het mag er vandaag ook eens los aan toe gaan. Rotary is ook ontspannen.

Wie van jullie vertelt het sterkste verhaal? Wie gaat er met een fles wijn lopen of neemt de champagne mee naar huis? Laat jullie gaan, breng ons aan het lachen en zorg dat we op het einde van de avond niet meer kunnen en volledig voldaan zijn.......

Want dan is het aftellen naar de bestuurswissel en komt er een nieuw spannend Rotary jaar aan vol inzet en avontuur....en met een nieuwe jonge sterke voorzitter!


Registration

The registration deadline has passed