Kunst met een Grote H 2022

Friday, June 10, 2022 19:00 - Sunday, June 12, 2022 17:00, NAC Houthalen-Helchteren, Pastorijstraat 30
Speaker(s):



Organizer(s):
  • Erik MOONS
  • Gert BELLEMANS

Kunst met en grote H 2022

Een fundraisingsevenement van Rotary Houthalen Midden-Limburg dat je niet wil of mag missen. Het is een kunstevenement met "een Hart voor Kunst".

Met een vernissage op vrijdag 10 juni vanaf 19u welk opgeluisterd zal worden door  acteur en singer-songwriter Ernst Löw en presentatrice, actrice en zangeres Deborah Ostrega.

Met de live kunstveiling op zaterdag 11 juni vanaf 17u welke voorafgegaan wordt door onze digitale kunstveiling via Transfer Art waar iedereen op kan bieden.  👉 https://transferart.net/nl/ Let op!! 

Van vrijdagavond 10 juni tot zondag 12 juni tot 17u in de namiddag zal er een doorlopende tentoonstelling zijn van onze kunstenaars die allen een werk geschonken hebben voor het goede doel. We waarderen dit enorm. Onze kunstenaars zijn: Herman brood, Panamarenko, Jan Latinne, Ivo Henkens, Manu Vandereycken, Kristine Bemelmans, Nicole Raskin, Willy Vanparijs, Stan Lowette, Wouters Steel, Alice Vandael, Sandra Steensels, Frank Nicolai, Bernadette te Wierik en Alex.

Het weekend is vrij toegankelijk voor iedereen en alle inkomsten gaan naar de goede doelen die onze Rotary club Houthalen Midden-Limburg steunt. Het hoofddoel van dit evenement is de Prinses Maxima Foundation Belgium vzw welk zich inzet voor kinderen met kanker https://foundation.prinsesmaximacentrum.be/ en dit met de steun van één van onze hoofdsponsors, de familie Rotschild en Conseil-Vins.

We wensen ook de gemeente Houthalen-Helchteren te danken voor de prachtige en unieke locatie waar dit kunstevenement mag plaatsvinden.

Wees er allemaal bij en stuur massaal de links door naar familie, vriendenkring, zakenrelaties, en mensen die interesse hebben in kunst maar ook in ons verhaal. Ondersteun hierbij ook de commissie Kunst met een Grote H die zich enorm ingezet heeft om dit te realiseren.

de website

https://kunstmeteengroteh.nonprofitmedia.net/

de facebookpagina

https://www.facebook.com/KUNSTmeteenGroteH

de veiling

https://app.transferart.net/auctions

Maak er een heel aangenaam kunstweekend van en weet dat we als Rotary een missie hebben. 

"Inspire to make a better world."


Om een idee te hebben van het aantal aanwezigen op de vernissage van vrijdag , graag registratie via Polaris met vermelding van het aantal gasten

Dit maakt het de organisatie gemakkelijker om zich voor te bereiden.


Registration

The registration deadline has passed