Pianoparels 3 Sponsordossier

vendredi 22 septembre 2023

In samenwerking met de Oudenaardse muziekacademie ‘Parcour’, de Academie voor Beeldende Kunsten Oudenaarde en ‘Koor en Stem’ Oost-Vlaanderen organiseert Rotary Oudenaarde op vrijdag 22 september 2023 in de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Pamele een bijzondere muzikale dag voor kinderen van het derde en vierde leerjaar uit de Oudenaardse basisscholen en een avondconcert voor het algemeen publiek.

Onder leiding van de gereputeerde stemcoach Sterre Deraedt zal er gewerkt worden rond het ‘Carnaval des Animaux’ van de Franse componist Camille Saint-Saëns.

Concreet zullen 100 kinderen op 22 september 5 delen uit dit werk leren zingen en repeteren, begeleid door een instrumentaal ensemble van conservatoriumstudenten. Doel is om aan het einde van deze dag (15.30u) deze ‘Carnaval des Animaux’ te brengen in concertuitvoering voor publiek bestaande uit ouders, grootouders, ...

Om 20u start het concert voor het grote publiek. De prijzen van een toegangskaart hebben wij bewust democratisch gehouden, dit verzekert ons een volle kerk, net als bij de voorgaande edities.

Rotary Oudenaarde hoopt op deze manier zoveel mogelijk jonge kinderen in contact te brengen met klassieke muziek en hen het plezier te laten ervaren om aan een dergelijk project mee te werken en op de planken te kunnen brengen. We zijn ervan overtuigd dat dit voor iedereen een verrijkende ervaring zal zijn.

Het programma van het concert voor algemeen publiek om 20 u ziet er als volgt uit:

  • Franz Schubert: Pianokwintet in A, D 667 'Forellen Quintett' (piano, viool, altviool, cello en contrabas).

pauze 10 minuten

  • Camille Saint-Saëns: Tarantella voor Fluit, Klarinet en Piano, opus 7.
  • en als klapstuk: Camille Saint-Saëns: Carnaval des Animaux.

Receptie.

Op de hoofdpagina van het evenement Pianoparels 3 (rotary2130.org) vindt u nog meer informatie.

Voor de sponsoring voorzien wij 2 formules:

Hoofdsponsor: € 1.000 excl. btw.
Hiervoor ontvangt u 8 toegangskaarten. U heeft recht op 16 consumpties voor op de aansluitende receptie. Indien gewenst kan u ons een banner of reclamebord bezorgen dewelke nabij de ingang geplaatst wordt. Uw logo wordt getoond tijdens de projectie van onze goede doelen. Uw logo wordt vermeld op de volledige achterkant van de kaft.

Sponsor: € 250 excl. btw.
Hiervoor ontvangt u 2 toegangskaarten U heeft recht op 4 consumpties voor op de aansluitende receptie Indien gewenst kan u ons een banner of reclamebord bezorgen dewelke nabij de ingang geplaatst wordt. Uw logo wordt getoond tijdens de projectie van onze goede doelen Uw logo wordt op ¼ blad vermeld in het boekje.

Indien u meer info over het programma wil, kan U ons contacteren via mail lustjan@hotmail.com of gsm +32497399723.

Inschrijvingen voor sponsoring gebeurt via mail jan@electrova.be of gsm +32475868039.

Met vriendelijke groeten,

Jan Vanden Dorpe