Infoborden 50 jaar Rotary Club Genk-Noord op de Genker Jaarbeurs #RotaryInAction

mardi 9 mai 2023

Naar aanleiding van het 50-jarig jubileum van onze Rotary Club Genk-Noord werd met grote panelen een overzicht opgemaakt van onze verwezenlijkingen, projecten, acties, grants en onze vriendschap over 5 decennia heen.

Deze informatieborden werden tentoongesteld in C-Mine in Genk, dé culturele hotspot in Genk n.a.v. onze voorstelling met Erhan Demirci in december 2022. Daarna verhuisden de borden naar Shopping 1, dé Shopping van Limburg en omstreken, vervolgens gingen de borden naar de inkomhal van Toumalien, om eind april 2023 voor 2 weken tentoongesteld te staan aan de ingang van de Genker Jaarbeurs, hét handelsevenement van Limburg in de Limburghal in Genk.

Voor een goede Public Image campagne moet je niet altijd de (lokale) pers opzoeken of najagen. Op publieke hotspots zoals een shoppingcenter of een beurs bereikt men ook heel goed een nieuw publiek. Op de Genker Jaarbeurs bereikten de borden meer dan 6.000 bezoekers in 2 weken tijd en in Shopping 1 een veelvoud hiervan aangezien de borden daar meer dan 1 maand opgesteld stonden!

De informatieborden werden op alle locaties vaak en aandachtig bekeken en bestudeerd door de voorbijgangers!

#RotaryInAction

Informatieborden 50 jaar Rotary Club Genk-Noord op de Genker Jaarbeurs