10de Voorjaarsrally

lundi 29 mai 2023 10:00-22:00, Orthopedagogisch Centrum Clara Fey, Bethaniënlei 5 , te 2960 Brecht ( Sint-Job-in’t-Goor).

Beste rallyliefhebbers en sympathisanten van Rotary Club Antwerpen-Voorkempen

Noteer alvast 29 mei 2023 (Pinkstermaandag) in uw agenda of beter nog schrijf u onmiddellijk via onderstaande link in voor de 10°Voorjaarsrally van Antwerpen-Voorkempen.

Het succes van de voorgaande edities indachtig hebben onze parcoursbouwers hun uiterste best gedaan om opnieuw een uitdagend roadbook op basis van “Bolleke – Pijl” samen te stellen.

Onderweg is er een vragen- en fotoherkenningswedstrijd met een mooie prijs voor de winnaar.

Wij verwachten u dan ook talrijk terug te zien op de ruime parking van het

Orthopedagogisch Centrum Clara Fey, Bethaniënlei 5 , te 2960 Brecht ( Sint-Job-in’t-Goor).

Waar vanaf 9:30u ons klassiek Voorjaarsrally ontbijt met sandwiches en koffiekoeken van Jan Dellafaille en koffie van Corbello op u zal staan wachten.

Vervolgens voert het roadbook u door de Noorderkempen en gaat het grensoverschrijdend verder richting Noord-Brabant en de groene gordel rond Eindhoven.

Lunchen doen we op een mooie locatie in de streek ook gekend als de Acht Zaligheden. (Whats in a name!)… U gaat die dag zeker genieten !!

Met de nodige verrassingen onderweg zal deze 10°Voorjaarsrally eindigen op een door de deelnemers  te zoeken locatie ten Oosten van Antwerpen. Waar u na het aperitief van de vriendschap vanaf 17:30u kan genieten van een lekkere en uitgebreide BBQ.

De opbrengst van deze 10° editie gaat voor 100% naar de sociale projecten die Rotary Antwerpen-Voorkempen in de regio ondersteund.

Deelname

Toegankelijk voor alle wagens echter beperkt tot 75 wagens

Deelnameprijs: 325€ per wagen met 2 personen

(inbegrepen rally, rallyplaat, ontbijt, lunch & diner)

Verdere gedetailleerde informatie en mogelijkheid tot inschrijven voor deze rally vindt u op onze website

Als deelnemer.

Als sponsor/deelnemer: 

Wenst u als sponsor van deze rally onze sociale projecten extra te ondersteunen, verwijzen wij u  graag naar onze website.

De inschrijvingen zijn geopend en wij hopen dan ook u op 29 mei 2023 weer te mogen begroeten op een veelbelovende en ontspannende rallydag.

Rotary club Antwerpen-Voorkempen