Vincentius Golftornooi

dimanche 21 août 2022 08:00-23:00, Stiemerheide
Site internet: https://vincentiusgolftornooi.be/welkom/
Conférencier(s):

Voor de 28ste keer vormt Spiegelven Golfclub te Genk het magnifieke decor voor het sfeervol event “VINCENTIUS GOLFTORNOOI”, dat dit jaar plaats heeft op zondag 21 augustus 2022.

Naast de deelname aan de wedstrijd, formule “Texas Scramble Improved”, met overigens echt wel prachtige prijzen,  kan men op een aangename en ontspannen wijze met het golfen in contact komen via toffe golfclinics.

De dag start met een rijkelijk ontbijtbuffet. Na het tornooi of de 9-holescup kan men genieten van een succulente barbecue, waarbij de deelnemers en de toeschouwers rustig kunnen nakaarten en netwerken.

Een unieke gelegenheid om uzelf, uw relaties en klanten een onvergetelijke dag aan te bieden in een aangename en gezellige sfeer. 

Beste Golfspelers, Beste Sponsors, Beste Sympathisanten,

Na de geslaagde editie van 2021, hebben we weer veel zin om in 2022 opnieuw een topeditie te organiseren. Reserveer dus zeker ZONDAG 21/08/2022 in uw agenda.

We bouwen de terreinen van Golfclub Spiegelven aan het Stiemerheide Hotel te Genk om tot het unieke VINCENTIUS GOLFTORNOOI. Noteer deze datum alvast in uw agenda.

De “Vrienden van Vincentius” en Rotary Club Genk Noord, die dit golftornooi in samenwerking met Golfclub Spiegelven, Hotel Stiemerheide en met steun van talrijke sponsors organiseren, rekenen opnieuw op uw deelname.

Met de opbrengst kunnen wij een zeer mooi bedrag schenken ten voordele van de Vincentiusvereniging Genk-Zutendaal. Uw steun, voor een steeds groter wordende groep mensen in nood, is letterlijk en figuurlijk broodnodig.

Met vriendelijke groet,

Jos Buntinx en Bernard Vanhaesebrouck - Co-voorzitters Vincentiusgolfcomité

Hugo Peumans - Voorzitter Vrienden van Vincentius

Marida Nijs - Voorzitter Rotary Genk Noord

VINCENTIUS GOLFTORNOOI - ZONDAG 21 AUGUSTUS 2022 - STIEMERHEIDE TE GENK


Inscriptions

La date limite d'inscription est dépassée