Saturday, June 3, 2023

Kleiduifschieting Rotary Zottegem.

Zaterdag 3 en zondag 4 Juni.

(telkens van 10u - 18u)

Bevegemse Vijvers, Zottegem.


Van de geinteresseerde beginneling tot de ervaren wedstrijdschutter ... op zaterdag 3 en zondag 4 juni kunnen allen terecht aan de Bevegemse Vijvers voor de eerste weideschieting van Rotary club Zottegem.


Onder begeleiding van ervaren schutters kan u er op een veilige manier kennis maken met het kleiduifschieten.

Initiatie/Oefenstanden, Trapstanden

De beste schutters zetten wij in de bloemetjes 🌺... maar er is geen prijzentafel voorzien : de opbrengst gaat volledig naar lokale sociale projecten. 💖

Dagpas en stempels mogelijk.




Mijn allereerste bezoek aan een weideschieting 

Welkom ! Geniet van de gemoedelijke sfeer, de typische geur van afgeschoten patronen, de sportiviteit en hoffelijkheid typerend voor een weideschieting. 

Ik kom alleen eens kijken …

Dat kan … toeschouwers dienen evenwel achter de barricade te blijven (minstens 5 meter achter de schutters). Wij raden u aan gehoorbescherming mee te brengen of eerst even langs het secretariaat te passeren voor oordopjes.

Geïnteresseerd in een initiatie kleiduifschieten ? INITIATIESTAND
Dan bent U aan het juiste adres ! Na een korte briefing kan u onder begeleiding van een ervaren schutter zelf schieten met één van onze demowapens. Wij zorgen voor een vuurwapen kaliber 12GA gladloop alsook de daarvoor bestemde hagelpatronen en lanceren de kleiduiven op uw afroep. Kan u de kleiduif aan diggelen schieten ? Wij geven u graag tips en advies … 


Wij schrijven in voor een bedrijfscompetitie, vereniging of vriendenclub …
Een ALL-IN formule voor uw team : Uw enveloppe ligt klaar bij de registratie-desk, daarin voorzien wij : 2 drankbonnetjes per deelnemer, 1 broodje-braadworst per deelnemer, alle administratie (dagpas) voor occasionele schutters, een korte theoretische veiligheidsbriefing, praktijk kleiduifschieten onder begeleiding (1 reeks van 10 clays), huur wapen, benodigde munitie, sportverzekering en een leuke herinnering voor de beste schutter uit het team. (Deze initiaties kunnen in groep (graag vooraf reserveren) of individueel. (max. 6 deelnemers per team)

Via dit formulier kunnen jullie aangeven rond welk tijdstip jullie graag ingeroosterd worden.  https://app.twizzit.com/go/inschrijvingsformulier-kleiduifschieting

Even opwarmen of voorbereiden op de competitie ? OEFENSTAND
Nog een beetje stroef van de winterstop ? Een nieuw wapen ? Eventjes opwarmen vooraleer u in de competitie stapt ?Geen nood … op onze oefenstanden kan u naar hartelust oefenen.

Je bent klaar voor het serieuze werk ? … onze TRAP-STANDEN
Genoeg geoefend ? Dan bent u klaar voor onze TRAP standen … hier vliegen de kleiduiven uitdagend snel en ver … Opperste concentratie is vereist … schiet u een MAX (20/20) ?

De lat nog hoger leggen ? ... onze JACHTPARCOURS stand (JPC)
Klaar voor de meest onverwachtse en uitdagende kleiduiven ? Bezoek dan onze jachtparcours stand ... hoge dwarsers, lage dwarsers, inkomende kleiduiven ... raakt u ze allemaal ?

Wij vullen deze pagina verder aan ... kom gerust hier terug voor meer nieuws.