44ste Recital Rotary Gent-Zuid | Sílvia Sequeira

Tuesday, February 20, 2024 19:00-23:30, Gent - Opera, Kouter

Sílvia Sequeira

Laureaat Koningin Elisabethwedstrijd voor zang 2023 - Winnares Publieksprijs

Begeleid op piano door Abigail Richards

Programma: Richard Wagner, Giacomo Puccini, Vincenzo Bellini, Jules Massenet


Naar aloude traditie biedt Rotary Club Gent-Zuid een avond om niet te vergeten.

Sílvia Sequeira, laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd was bereid om voor ons en voor u op te treden in het historische operagebouw te Gent.

We bieden u en uw genodigden een avond met adembenemende muziek, gevolgd door een uitgebreid walking dinner in de prachtige salons van de Gentse opera.

Zorg zeker dat u erbij bent dit jaar! Enerzijds omdat onze Club 50 kaarsjes mag uitblazen, anderzijds omdat het één van de laatste keren zal zijn dat u het operagebouw kan bezoeken, want een langdurige restauratie is gepland.


Praktisch

Dinsdag 20 februari 2024 - Vlaamse Opera te Gent

  • 19u00 -- Welkomstdrank in de Foyer
  • 20u00 -- Aanvang Recital met aansluitend Walking Dinner

Kaarten : reservaties of bestellingen per email naar greet.warlop@telenet.be

  • Partnerkaarten - op aanvraag
  • Individuele kaarten (welkomsdrank en concert): € 50
  • Individuele kaarten welkom, concert + walking diner: € 95

Wordt partner van het Recital 2024 en nodig uw relaties uit!

Het Recital Rotary Gent-Zuid is jaarlijks the place to be om te genieten van een internationale topartiest en een niet te missen netwerkevent.

De historische salons van de Opera te Gent zorgen voor een unieke sfeer.

Als partner van de 44ste editie van het jaarlijks Recital op Dinsdag 20 februari 2024, steunt u meteen ook de vele sociale acties van Rotaryclub Gent-Zuid.

Onze Rotary Club steunt binnen- en buitenlandse sociale doelen in het domein van onderwijs, gezondheidszorg, armoedebestrijding en andere ad hoc thema's.

Dit kan financiële steun omvatten voor tijdelijke acties of grootschalige investeringsprojecten (zie bijvoorbeeld de pagina "projecten" op deze website).

In het kader van humanitaire hulpverlening vervullen we vanuit onze Club ook een supralokale rol door coördinatie van de hulp na de overstromingen in de Vesdervallei en nu voor de bevolking van Ukraïne.

Sílvia Sequeira, Soprano

Het uitgebreide repertoire van Sílvia Sequeira reikt van klassieke muziek tot het 19de en 20ste-eeuwse Italiaanse verismo. Ze studeerde aan het Conservatorium Maastricht bij Yvonne Schiffelers en vervolmaakt zich nu bij Chelsea Bonagura.

Afgelopen november won ze de ARIA-operatalentenjacht, wat haar een opleiding aan de Opera Studio van de Nationale Opera in Amsterdam opleverde.

Sílvia Sequeira won de Derde Prijs op de internationale Vinceròwedstrijd, de publieksprijs op het CICLO-concours in Lousada (Portugal), evenals de Wagnerprijs en de publieksprijs op het Internationaal Vocalistenconcours ’s-Hertogenbosch.

In 2021 zong ze de rol van Micaëla in Bizets Carmen (in een regie van Björn Reiken). Afgelopen mei maakte ze haar debuut bij de Nationale Opera Amsterdam als Anna Kennedy in Donizetti’s Maria Stuarda.