SV - Z.D.H. hertog Leopold van Arenberg : ' Un plaidoyer pour un Plan Marshall Culturel Européen' - ism RC Gent Haven - Gand Maritime

Monday, November 7, 2022 19:00-22:00, Kasteel van Zwijnaarde
Website: https://www.arenbergfoundation.eu/nl/activiteiten/conferenties-seminaries-seminarie/pleidooi-voor-een-cultureel-marshall-plan-voor
Speaker(s):

Z.D.H. de hertog Leopold van Arenberg

De Arenberg Stichting staat voor:

Het stimuleren van de belangstelling voor Europese geschiedenis om zo bij te dragen tot een Verenigde Staten van Europa, een federale staat die op gelijke voet staat met de grootmachten van vandaag en morgen.

Het bevorderen van de dialoog tussen de verschillende Europese culturen, met respect voor zowel de diversiteit, als de subsidiariteit.

Bevordering van een pan-Europees bewustzijn over de gedeelde wortels van de volkeren van Europa, een conditio sine qua non voor de totstandkoming van het ‘Huis van Europa’.

Z.D.H. Hertog Leopold van Arenberg zal ons spreken over een cultureel Marshall plan voor Europa. De voordracht zal tweetalig zijn NL/FR.

H.K.H. Prinses Léa van België vereert ons die avond met haar aanwezigheid.

Deelname in de kosten  : €50pp  (Rotaracters, studenten en jongeren -30jaar : €25) (aperitief, tweegangenmenu, wijn en koffie inbegrepen)

Niet-leden gelieven dit bedrag te storten op rekeningnummer BE11 0015 4349 7948  van vzw GIFT met vermelding 'SV Arenberg + naam'

Voor leden en partners gebeurt de betaling via de clubfactuur.


Registration

The registration deadline has passed