Sonntag, 1. Oktober 2023

Welkom bij Taste 4 Wine 2023!

Voor de zevende keer organiseert Rotary Club Brakel-Zwalmvallei Taste4Wine, haar exclusieve wijndegustatie event. T4W gaat terug door op een bijzondere locatie: Wijnimport Van Hende, een hemel op aarde voor de liefhebbers van deze goddelijke drank.

We stellen opnieuw een zeer zorgvuldig geselecteerd aanbod van prachtige wijnen voor met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Onze 8 sommeliers begeleiden jullie met veel kennis en passie op deze reis door landen, domeinen, geuren en smaken.

Als kers op de taart kunt u enkele exclusieve wijnen proeven, ‘schatten uit de kelder’ van Wijnimport Van Hende, ingeleid door Gilles Van Hende himself.

Nieuw dit jaar is de combinatie van een fysiek event met de mogelijkheid om alle wijnen ook online te bestellen (of nabestellen) en betalen via onze praktische webshop.

Proeven, bestellen,  afhalen

Graag verwelkomen we u en uw gezelschap op zondag 1 oktober tussen 11u en 18u bij Wijnimport Van Hende, Provinciebaan 108, 9890 Gavere.

Tussen 11u en 12u kunt u genieten van een aperitiefconcert en een gratis glaasje bubbels. We voorzien terug onze onovertroffen oesterbar en bordjes tapas. U kunt alle wijnen degusteren, onmiddellijk aankopen en meenemen naar huis.

Kunt u niet op onze wijndegustatie van 1 oktober aanwezig zijn? Geen nood! Bestel uw wijnen of uw proefpakket via onze webshop.

  https://taste4wine.be/