Nathalie Debast VVSG, Rol, taken en uitdagingen van de koepel van de lokale besturen.

Mittwoch, 9. Februar 2022 20:15-22:30, webex
Referenten/innen:

Op woensdagavond 9 februari geeft Nathalie Debast uitleg over de rol, taken en uitdagingen van VVSG, de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten, of de koepel van de lokale besturen.

De VVSG geeft ondersteuning en advies, zowel voor de politieke mandatarissen als voor de lokale ambtenaren. Het is de representatieve gesprekspartner die opkomt voor de belangen van de gemeenten, OCMW’s en andere lokale besturen ten aanzien van andere overheden (de Vlaamse of Belgische regering), en derden (energieleveranciers, afvalstoffenverwerkers, ... ).

Nathalie Debast is juriste. Na een paar jaren in de advocatuur is ze 23 jaren geleden begonnen bij VVSG.  Eerst als stafmedewerker voor de OCMW wetgeving, nadien voor armoede, wonen en energie. 

In 2017 werd ze persverantwoordelijke en sinds oktober 2021 is ze Directeur Belangenbehartiging en Communicatie. Nathalie woont in Huldenberg.

Start 20u30 stipt - inloggen vanaf 20u15.
Uiteenzetting 30 min en vragenronde.
Interesse? Contacteer een Rotarylid of mail naar rcoz@telenet.be 


Veranstalter:
  • Gerard DEPUYDT
  • Els SEUNTJENS
  • Kristine PEETERS

Webex om 20u30 met Nathalie Debast, Directeur Belangenbehartiging en Communicatie bij VVSG, Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten. 

Over de rol, de taken en de uitdagingen van de koepel van de lokale besturen.  

Nathalie Debast VVSG